S vytvořením bezchybného rodokmenu Vám pomůže profesionál

Snad každý člověk se někdy zamyslel nad tím, jací byli jeho předkové a kteří lidi jej formovali k dnešnímu obrazu. Pokud byste chtěli po této stopě pátrat sami, asi byste se museli spolehnout na paměť Vašich babiček a dědečků, kteří si dobu dávno minulou ještě zažili. Pokud byste ale chtěli zajít do větší hloubky a poodhalit roušku tajemství zahalující další generace, můžete se obrátit na profesionála, který Vám s tímto těžkým úkolem rád pomůže. Vytvoření rodokmenu není nic jednoduchého. Stojí za ním hodiny pečlivé mravenčí práce. Pokud nevíte kam se obrátit a kde vše hledat, mohli byste být, se svým pátráním, brzo v koncích.

Výsledkem bude ucelený strom Vaší rozvětvené rodiny

Mnohdy ani nevíte, jak je Vaše rodina velká, a zda nemáte nějaké předky i v zahraničí. Díky genealogii se mnoho lidí setkalo se svými vzdálenějšími rodinami, o kterých ani nevěděli. Je jen na Vás, kolik generačních vrstev chcete poznat. Velmi důležité je i to, zda chcete znát jen mužské linie, nebo linie obou rodičů.