Něha, která je zakázaná

Samozřejmě, že nám nikdo nemůže zakázat něhu, protože tu si samozřejmě nastavujeme sami za sebe a každý zvlášť, takže proto nám nemůže nikdo bránit ani nás žádným způsobem v tomto ohledu omezovat, protože někteří ji znají a někteří ji znát v tomto směru ani nemusí. Občas jsou lidé, kterým stačí všechno obyčejně, ale jsou lidé, kteří jsou citlivější a tak potřebují mít daleko větší kontakt se svou vyvolenou osobou či manželkou nebo partnerkou nebo právě manželem či partnerem. Tato něha jistě není zakázaná, ale jsou možná jisté způsoby, jak docílit ještě větší něhy, proto se také o některých věcech nemluví.

O čem se nemluví?

Některé věci mají být zkrátka utajené. Zřejmě všechny by zajímalo co je poppers , ale jenom málokdo z lidí to doopravdy vyzkouší, protože jde právě o poměrně nebezpečnou látku, se kterou není radno si zahrávat, takže proto si můžete a nemusíte vyzkoušet tyto pocity, které nabízí právě tato chemicky zpracována látka. Normálně se totiž o tom nemluví, ale pokud chcete, tak k sehnání jsou samozřejmě všechny druhy, či alespoň minimum základních z nich.